Welcome to Entirus Group, where dreams (under construction) come true…

Entirus Construct

Entirus Construct is als verfijnde totaalaannemer de betrouwbare partner om uw droomproject te realiseren.

Een dynamisch team staat voor u klaar om het bouwproces van zowel private woningen (renovatie en nieuwbouw) als van commerciële ruimten (kantoren en retail) van a tot z te begeleiden.

Onze klanten, architecten en particulieren, hechten veel belang aan vakmanschap, aan kwalitatief hoogstaande materialen en aan het nastreven van perfectie.

Een vlotte communicatie en coördinatie tussen Entirus Construct en haar andere afdelingen in de binnenafwerking resulteren in tijdwinst waardoor u zorgeloos kan (ver)bouwen.

Naast duurzaamheid en een afwerking van topkwaliteit biedt Entirus een klantgerichte service, betrokkenheid en een heldere communicatie.

Entirus heeft alle troeven in huis om elk project succesvol af te ronden, rekening houdend met de wensen en verwachtingen van de klant.

Entirus Realty

Als projectontwikkelaar onderscheidt Entirus Realty zich niet enkel door de keuze van de locaties, maar wordt er ook gelet op de architectuur en op het design van elk ‘boutique’ vastgoedproject.

Het team achter de divisie ‘Realty’ streeft ernaar om de levenskwaliteit te optimaliseren voor elke klant.

Aangezien duurzaamheid en betrouwbaarheid essentieel zijn binnen onze bedrijfsfilosofie, wordt er altijd gekozen voor kwalitatieve materialen bij de opbouw en afwerking. Een optimale garantie voor uw investering.

Entirus Realty streeft naar perfectie voor u, voor uw vastgoed en voor de volgende generaties.

Door een gecoördineerde samenwerking met onze andere divisies binnen de Entirus groep, kan er volledig op maat afgewerkt worden, net dàt maakt uw persoonlijke omgeving uniek.

Entirus Realty, much more than creating real estate.